بازيافت ضايعات سفال راهکار حفاظت از محيط زيست لالجين

هنرمند سفالگر لالجيني در گفتگو با ميراث آريا (chtn)، با اعلام اين مطلب اظهار داشت: اين کارگاه‏ها نيازمند معرفي جامع در رسانه‏ها و مطبوعات است.

«ايرج گلزاري‏جميل» با اشاره به اينکه امروز صنايع‏دستي علاوه بر رساندن پيام گذشتگان اولويت انتخاب گردشگران براي مسافرت به يک شهر محسوب مي‏شود، ادامه داد: ويژگي خاص طبيعت، اکوسيستم و نوع تکنيک سفالگري لالجين توانسته نگاه گردشگران را در داخل و خارج از کشور به خود جذب کند.

او اين ويژگي‏ها را فرصتي طلايي براي شکوفايي صنعت گردشگري در منطقه دانست و گفت: يکي از راهکارهاي بهره‏مندي از اين ظرفيت‏ها برنامه‏ريزي بلند مدت و ارائه توانمندي‏ها در قالب برگزاري جشنواره و نمايشگاه‏هاي گوناگون به ويژه در فصل تابستان است.

اين هنرمند افزود: لالجين پايتخت سفال ايران اولين منطقه هنري کشورمان به شمار مي‏آيد که قدمت سفال در آن بيش از دو هزار سال است.

او با تأکيد بر اينکه محيط زيست لالجين به صورت امانت در اختيار ما است، بيان داشت: وظيفه ما اين است که اين محيط را پاک و سالم به آيندگان تحويل دهيم.

«گلزاري‏جميل» يادآور شد: بازيافت مواد ضايعاتي سفال و سراميک بهترين راه حفظ محيط زيست لالجين است که به آموزش، فرهنگ‏سازي و تجهيزات نياز دارد.

به گفته او طبيعت بزرگترين هنر زنده خالق جهان است که بايد از آن حفاظت و نگهداري شود.
112/

انتهای پیام/

کد خبر 1390041710